Indlægsholderne

Peter Giørtz-Carlsen, Arla:
Hvordan spiser vi mere bæredygtigt og sikrer mad til 10 mia mennesker i 2050?
Peter Giørtz-Carlsen er direktør for Arlas Europæiske forretning samt medlem af Arlas Direktion. Hvad gør store fødevareselskaber, som Arla, for at drive den bæredygtige transformation i fødevareproduktionen?
Camilla Bailey, MAD House:
Innovation og bæredygtighed i det professionelle køkken
Camilla Bailey er prisbelønnet kok og medejer af ’Mad House’, Vietnam.
Hør, hvordan innovation og bæredygtighed spiller en essentiel rolle i de valg, hun gør som restauratør og kok. Læs mere om Camilla her: http://camillabailey.com/
Anne Poulsen, FN:
Bæredygtighed i WFP’s arbejde
Anne Poulsen er Direktør for FN’s World Food Programme, Norden. Bæredygtighed har stort fokus, når WFP rykker ud under katastrofer. Anne Poulsen fortæller om verdensmål 2, stop sult, om WFP’s langsigtede mål om
at bidrage til global fødevaresikkerhed og om at gøre sig selv overflødig i 2030.
Mød direktøren for FN’s World Food Programme’s Nordiske Kontor, og derigennem også vores nærmeste samarbejdspartner i »Moving The World«. Anne vil tale om hvordan bæredygtighed tænkes ind i WFP’s udvikling.
Jakob Rønberg, NEWLIVES:
Jakob fortæller om 13 års frivilligt arbejde i Reden International, Kompetencecenter Prostitution samt i NGO’en NEWLIVES, som han har stiftet. Fokus er på anti-trafficking kampagner og coaching af kvinder, der vil ud af prostitution. Læs mere om Newlives her: http://newlives.dk/da/
Martin Høybye (guitar, sang). og Ida Gormsen SI Vejle (bas, sang)
En musikalsk rejse i Martins sange, der bl.a. er blevet til i samtaler med mennesker, der socialt er berørte af den voksende klimakrise. Læs mere om Martin her: https://xn--martinhybye-mgb.dk/blog/